Központi telefonszám » (+36) 45 898-021

Újabb sikeres projektnek lehetünk szemtanúi a községben. A 4/ 2012 Bm. Rendelet alapján önkormányzati feladat ellátást szolgáló fejlesztésekhez kapcsolódó támogatást ítéltek meg a település számára.

A felújítási munkálatok június hónapban kezdődtek meg.  A kivitelezést a Rózsa Ép. Kft. munkatársai végzik. A támogatás összegéből a „Polgárőrség házat” sikerül szép és élhető épületté varázsolni, emellett a település esztétikai értékét is fokozza a már felújított óvoda szomszédságában.

Az építkezés során a villanyvezetékek teljes cseréje, teljesen új vizesblokk és világítóegységek kerülnek beszerelésre. Ezek mellett az épület teljes külső és belső szigetelése és vakolása, új csatornaeresz felszerelése, nyílászárók cseréje, és kerámia burkolat lerakásával válik az épület barátságosabbá.

A településen élő emberek biztonságát szolgáló  polgárőrség,  ezentúl kulturált körülmények között láthatja el feladatát akár a téli nagy mínuszokban is, másrészt a közmunkaprogramnak is kulturáltabb teret biztosít.