Központi telefonszám » (+36) 45 898-021

Az iskolánk életében névváltozás történt a tanév végére. Az intézmény új neve Tornyospálcai Általános Iskola és alapfokú művészeti iskola Bethlen Gábor tagintézménye. Ennek tükrében június  15.-én rendhagyó módon történt a végzős diákjaink ballagása. A 19. fős végzős osztály színvonalas rendezvénnyel örvendeztette meg a nagyérdemű közönséget. A 7. osztályosok búcsúztató műsorral kedveskedtek a végzős diákoknak. E napon került sor a bizonyítványosztásra és a tanévzáró ünnepségre is. A rendezvényt Béres Jánosné – Leleszi Ágnes Tankerületi igazgató is megtisztelte jelenlétével. Nagy örömünkre szolgált, hogy  bemutathattuk iskolánkat és megismerhette intézményünket személyesen is. Nagyon szívélyesen fogadta  a színvonalas rendezvényt, és iskolánk felkészültségét.

A nyári szünidő ezennel kezdetét vette, majd csak szeptember elején kezdődik újra a tanév. Szeptembertől alapfokú művészeti oktatás veszi kezdetét az iskolánkban. Az 1. és 2. osztályos tanulók jelentkezhetnek korlátozott számban, (15-20 fő-ig) .  A jelentkezés határideje július 15.-e.

Az  Erzsébet- tábor keretében intézményünk sikeresen pályázott  gyerekek üdültetésére a Balaton partján. Idén nyáron Július 8.-án indulnak iskolásaink a minden igényt kielégítő balatoni nyaralásra. A tábor egy hetes és a strandolás mellett többek között színpadi előadásokon, Tábori olimpián, kézműves foglalkozásokon, tematikus foglalkozásokon, és különböző vetélkedőkön vesznek részt a gyerekek, teljes ellátással.

A tábori felszerelés nagyon fontos dolog , hogy minél rugalmasabb idő eltöltést biztosítson a gyermekek számára. Ezek szerint egy heti váltás ( 6db alsónemű, zokni, póló stb…)  kényelmes nyári cipő, papucs rövidnadrág, lányoknak szoknya. Legalább egy hosszúnadrág és pulóver hideg idő ellen. Tisztálkodási szerek, szappan, fogkefe , fogkrém, törülköző. Nagyon fontos hogy a gyerekeknél legyen náluk a diákigazolványuk és a TB kártyájuk, hátizsák, naptej és ha szükséges  akkor a személyes gyógyszer – tudtuk meg Diák Csaba Tagintézmény vezető úrtól.