Kedves Látogató!


 Szeretettel köszöntöm Ilk község honlapján. Megtisztelő és örömteli számomra, hogy ellátogatott településünkre. E digitális séta kapcsán megismerkedhet Ilk község történetével, bepillantást nyerhet a mindennapjainkba.

 Balogh Istvánné vagyok és 2006. évtől a település polgármestere. Egész életpályámon a közösségért dolgoztam, a közösséget szolgáltam.

 1974. évtől polgármesterré választásomig pénzügyi dolgozóként gondoskodtam az önkormányzat költségvetésének tervezéséről, felhasználásáról, könyvviteli nyilvántartásáról és elszámolásáról.

 Települési vezetőként megtapasztaltam, hogy a polgármesteri munka igen összetett feladat. Munkám eredményét meghatározza a település helyzete és adottságai.

 A mindenkori képviselő testülettel együttműködve, a jó irányba megtett lépések meghozták a közös munka gyümölcsét. Biztonságosan haladunk a fejlődés útján, amelyet az bizonyít a legjobban, hogy a polgármesterré választásom óta valamennyi önkormányzati tulajdonban lévő épület felújítása, korszerűsítése megtörtént.

 Ilk község vezetése és lakossága nevében szeretettel hívjuk és várjuk településünkre, hogy személyesen is megtapasztalhatja a honlapunkról szerzett élményeit.

Tisztelettel Balogh Istvánné
Polgármester

Ilk Község Önkormányzatának elektronikus ügyintézés portálja

(Belépéshez kattintson a gombra)

Közelgő események


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/lublinhu/public_html/_uj_ilk.hu/components/com_dpcalendar/models/calendar.php on line 53
Események nem találhatóak

AcyMailing Module